Cut the Rope - Ücretsiz

• Sürüm 1.9
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici ZeptoLab UK Limited

Cut the Rope - Ücretsiz indir. Eğlence kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Arcade oyunları kategorisinde yer alan Cut the Rope mobil oyununu iOS işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize ücret ödemeden indirebilirsiniz. Rengarenk oyun platformu ve son derece sıra dışı oyun karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cut the Rope mobil oyununda saatlerce çeşitli nesneleri yiyerek içinde bulunduğunuz platformu başarı ile geçmeye odaklanacaksınız. Atalarını şekerle beslemek için zamanda geriye giderken Om Nom'a katılın. Cut the Rope zaman yolculuğu, şekerleme, fizik tabanlı aksiyonlarla dolu tamamen yeni bir macera sunuyor. Oyuncular Cut the Rope dünyasında her an her yerde vakit geçirebilecekler. Başarı ile sonuçlandırmanız gereken birbirinden farklı oyun seviyeleri Cut the Rope macerasında sizi bekliyor olacak.

Sevimli oyun karakterinin size sunduğu imkanları değerlendirerek görevleriniz doğrultusunda hareket edin. Ne kadar çok başarı elde ederseniz o kadar çok görevde ilerleme kat edebilirsiniz. Farklı oyun sahneleri ve farklı görevler oyunun sürükleyiciliğini artıracak nitelikte olup size birbirinden farklı deneyimler sunacak. Bu da kontrol mekanizmanızda gelişim sağlamanıza yardımcı olacak nitelikler taşımaktadır. Hem oyun karakteriniz hem de oyun platformu sayesinde eğlenceli bir macera deneyimi yaşamak son derece kolay olacak. Om Nom'un maceraları hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz Cut the Rope dünyasında giriş yapın. Her seviyede beslenecek iki sevimli canavar ile Cut the Rope: Time Travel iki kat daha eğlenceli fakat oynamaya aşina.

Halatı kesmek isterseniz, Cut the Rope mobil dünyasına bayılacaksınız. Kaybedecek zaman yok. Orta Çağ, Rönesans, bir korsan gemisi, eski Mısır, eski Yunanistan, Taş Devri, Disko Çağı, Vahşi Batı, Asya Hanedanlığı, Endüstri Devrimi ve gelecek gibi heyecan verici yerleri ziyaret edin. Om Nom'un ataları bekliyor ve şekerlemeye gerçekten açlar. Platformda karşınıza çıkan tüm şekerleri yiyerek karakterinizin karnını doyurun. Sevimli oyun karakteriniz ile farklı sahnelerde şeker yeme işlemlerinize devam edin. Om Nom'un Parallel Universe'den geri dönmesine yardım edin, 20 yeni, akıllara durgunluk veren seviyede maceranın peş,inden giderek kendi maceranızın baş kahramanı olmaya odaklanın. Oyun dünyası son derece etkileyici oyun içerikleri tasarlanmış olup oyuncuların durdurak bilmeyen bir macera boyunca ilerlemesine imkan tanıyor.

Birbirinden farklı oyun sahneleri sayesinde akıllı cihazınızda eğlence odaklı anlar yaşayacağınız Cut the Rope dünyası, adım adım ilerleyeceğiniz ve zamanla gelişim göstereceğiniz özel bir dünya üzerine kurulmuştur. Kendi taktik sisteminiz doğrultusunda hareket ederek oyun karakterinizi yönlendireceksiniz. Onun şekerleri yemesi konusunda yönlendirmesini üstelenecek ve daha uzun süre platformda yer alarak seviyeleri tamamlayacaksınız. Platformda ilerlerken aynı zamanda çeşitli engeller de sizi bekliyor olacak. Bu engelleri aşarak ve daha fazla oyun seviyesi geçmeye odaklanacaksınız. Kendinizi geliştirin, şekerleri yiyin ve daha uzun süre platformda yer almaya yönelik hareket ederek oyunun heyecanını yaşayın.

Cut the Rope - Ücretsiz indir